Workshop

 
"EN NU GA IK ER VOOR!"

 


 

Waarom deze workshop?

Ken je het gevoel dat je iets wil zeggen of doen… maar toch zeg of doe je het niet? 

Bijvoorbeeld:

  • Je wil voor de groep gaan staan, maar iets houdt je tegen… dus je doet het niet...
    Of je doet het wel, maar wat je wil zeggen komt er niet uit en je blokkeert…
  • Je zag die leuke man/vrouw, je had toch oogcontact? Je wil wel iets zeggen, maar toch heb je niets gezegd en je vraagt nu nog steeds af waarom je dat niet hebt gedaan…
  • Je ziet een leuke baan, alleen staat er iets bij wat jij minder goed beheerst. Je solliciteert niet, ondanks dat dit je droom is. Of je solliciteert wel, maar tijdens het gesprek zit je er niet op je gemak bij want je beheerst niet alles wat ze vragen en inderdaad: Je wordt afgewezen…
     

Een gemiste kans, maar daar gaan we wat aan doen!

 

Matteo Kooman, HR specialist, trainer en lid van theaterimprovisatie IMPact gaat samen met jou aan de slag om je bewust te maken van jouw comfortzone, sociale drempels en bijkomende twijfels. Met jouw persoonlijke leerdoelen en zijn doelgerichte aanpak om jouw comfortzone te verrijken, zorgt deze workshop ervoor dat je na afloop kunt zeggen:  

“En nu ga ik er voor!”

 

Hoe wordt deze workshop gegeven?

Het is een interactieve workshop voor een kleine groep van max. 14 personen. Theoriën over bijvoorbeeld omgaan met veranderingen, maken van fouten en drijfveren worden gedeeld, maar je leert voornamelijk door te doen. Zowel praktijkvoorbeelden als spelenderwijs uitvoeren van oefeningen gaan je helpen om anders naar jezelf te kijken en je grenzen te verleggen. Het zijn dan ook afwisselende en out of the box oefeningen.

Maar misschien nog wel het aller belangrijkste: De lesinhoud wordt aangepast aan jouw eigen persoonlijke doelstellingen.
Na je aanmelding wordt contact opgenomen om jouw persoonlijk leerdoelen te bespreken. In het gehele traject is ook naast de workshop persoonlijke contact met de trainer mogelijk.

Minimum aantal deelnemers: 6 personen. Maximum aantal personen: 15 personen.

 

Wanneer is deze workshop? 

De workshop bestaat uit vijf opeenvolgende lesavonden en een terugkomavond. Op het moment dat er weer genoeg deelnemers zijn wordt de volgende workshop ingepland.

 

Wat kost deze workshop?

De totale kosten voor de zes avonden zijn € 299,-. Dit is inclusief btw en een kop koffie/thee.

 

Waar wordt deze workshop gegeven?

In principe bij Kastanjelaan13 Lounge & Events in Velp. Een inspiratievolle locatie, tegenover NS station Velp. Per avond bekijken we welke zaal het best passend is bij het programma. Dus van de vergaderzaal, naar de lounge, naar de theaterzaal of naar buiten.

 

Laat deze kans niet voorbij gaan; een workshop voor en over jou! DOEN!

 

Aanmelden voor deze workshop kan door een mail te sturen naar matteo@bureau-owl.nl.
Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via 06 – 10 89 21 11