ROMA


 

ROMA is een komisch duo bestaand uit Rodney Cesar & Matteo Kooman. Zij kennen elkaar van theatergroep IMPact, zijn vrienden geworden en genieten van het entertainen van anderen. Een lach vanuit het publiek! Daar leven zij voor. De naam ROMA zou kunnen verwijzen naar de zigeuners, helemaal omdat volksvermaak een inkomensbron is voor zigeuners. Echter, ROMA is puur gekozen op basis van de eerste 2 letter van de voornamen van deze 2 mannen. In iedere voorstelling die ze geven spelen zij dan ook onder namen die beginnen met Ro en Ma.

ROMA is via OWL in te huren voor verschillende doeleinden.

Quizmasters Ronald & Mark

ROMA bedenkt een spel, bestaand uit meerdere rondes tussen teams. Dit kan bijvoorbeeld prima gecombineerd worden met een diner.
Dit spel wordt op maat gemaakt voor de groep en zal bestaan uit uiteenlopende rondes die ROMA zal presenteren.
Door de diversiteit wordt het al snel een spel waarbij voor ieder wat wils is. Denk bijvoorbeeld aan een algemene quizronde, een persoonlijke quiz, een dans oefening, theater, raadspellen, etc.

Energizers Robby & Maik

ROMA kan een bijeenkomst afwisselen met wat gekke en energieke oefeningen. We kunnen deze energizers indien wenselijk thematisch inzetten. Over het algemeen zijn het gekke en out op the box gerichte oefeningen. Uiteraard wordt ook dit programma op maat afgestemd en gemaakt met de vertegenwoordigers van de groep.

Typetjes ROMA

Wij kunnen een avond of bijeenkomst opleuken met het spelen van typetjes. Bijvoorbeeld als personeel, beveiliging of een verhaalverteller.
Dit kan op maat, maar ook geïmproviseerd.

Voorstelling ROMA

ROMA is bezig met het ontwikkelen van voorstellingen voor groepen en/of bedrijven. Hier kan men lekker achterover zitten en een avondje flink lachen. Binnenkort volgt er meer informatie over de eerste voorstelling van ROMA.

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met OWL op.