Workshops

Interactieve en persoonlijke workshops.


Workshops kunnen gegeven worden aan groepen (vanuit een bedrijf of open inschrijving) of aan een individu. Een workshop is in het begin voor sommige even eng, maar door het interactief en persoonlijk te maken zit de deelnemer er vaak al snel in, bij OWL workshops wordt het al snel duidelijk dat er persoonlijk wat te halen valt.

Bij zowel de communicatieve als de individuele workshops staan vaardigheden centraal. Bijvoorbeeld: Hoe kan ik me beter presenteren? Hoe sta ik voor de groep/kom ik over? Mooie voorbeelden hiervan zijn de workshop "En nu ga ik ervoor" en "Stap2".

 

OWL geeft diverse workshops voor de rol van manager. Hoe voer ik een sollicitatiegesprek? Hoe voer ik een verzuimgesprek? Hoe voer ik een beoordelingsgesprek? Dit zijn enkele voorbeeldvragen waarbij OWL de manager kan helpen door het aanleren van gesprekstechnieken.

De levendige workshops zijn in eerste instantie vooral voor het fungehalte bedoeld, bijvoorbeeld voor een bedrijfs- of groepsuitje. Daarnaast kunnen deze workshops zeer goed worden ingezet om een afdeling in beweging te krijgen of om een verandertraject in gang te zetten. Mocht je enkel vermaakt willen worden, dan kan dat ook! OWL heeft ervaring met het op maat maken van act of voorstelling.

Wil je meer weten over deze dienstverlening van OWL klik dan op de blokken Levendige Workshops, Communicatieve Workshops en Individuele Workshops of neem contact met OWL op.