Levendige Workshops

Levendige workshops zijn creatief, actief en vooral leuk! Het zijn workshops waar je met meer energie weg ging dan dat je kwam. Uiteraard is het mogelijk om een (leer)doel te koppelen aan de workshop, bijvoorbeeld elkaar anders of beter leren kennen of omgaan met veranderingen. Echter, dit is voor de levendige workshops van OWL geen vereiste. 

Improvisatietheater

Deze workshop dat garant voor plezier, er wordt absoluut gelachen en al snel kijk je met bewondering of verbazing naar de prestaties van elkaar. In deze workshop zie je elkaar (maar ook jezelf) echt op een andere manier. Deze workshop biedt tevens de gelegenheid om de basisregels van Improvisatietheater te vertalen naar karakters/persoonlijkheid en/of werksituaties. Daarnaast is het een uitstekende manier om een cultuuromslag te versterken, een boodschap over te brengen en een teamspirit te creëren.

Tijdens deze workshop leer je de kunst van Improvisatietheater. We informeren je over de basisbeginselen en je leert zelf een theatergame te spelen. Deze workshop is vooral leuk! Want is het niet schitterend om zaken die je dagelijkse ziet zelf na te spelen, waarbij je de voor jou opvallende zaken extra vergroot mag uitspelen? En is het niet geweldig om eens een totaal ander type mens te spelen? En wie weet herken je iets van jezelf? Daarnaast is het natuurlijk ook heerlijk om te kijken naar je groepsgenoten. Zo had je jouw collega, buurman of vriendin niet eerder gezien. Tijdens deze workshop leer je om te luisteren en gehoord te worden, je geeft energie, ontvangt deze terug en je leert om de nieuwe situatie te accepteren en er iets mee te doen.

Het is tevens mogelijk dat OWL enkel zelf een voorstelling op maat geeft

Groepsspel

Wil je voor jouw groep een quiz, activiteit, oefeningen, groot bordspel of persoonlijkheidspel organiseren? OWL is dol op spelletjes en ontwerpt + organiseert graag op maat dit voor jouw groep, waarbij OWL de begeleiding op de dag zelf ook voor haar rekening neemt. Uiteraard is het mogelijk om een groepspel met een workshop te combineren. De opdrachtgever bepaalt doel en inhoud, maar een belangrijk uitgangspunt voor OWL is lol en plezier met elkaar hebben tijdens het groepsspel.  

Activiteitenbegeleiding

Heb je zelf al een leuke workshop, spel of activiteit gevonden, maar kun je hulp gebruiken met de begeleiding of presentatie op de dag zelf? OWL neemt dit graag voor je uit handen. Indien nodig kan de presentatie zelfs als typetje gegeven worden.

ROMA

OWL maakt ter ondersteuning van levendige workshopactiviteiten graag gebruik van het komische duo ROMA. Meer informatie over ROMA vind je hier.

Contact

Wil je meer informatie over de levendige workshops van OWL? Klik dan hier voor de contactgegevens en neem vrijblijvend contact op.