Individuele Workshops

Bij de individuele workshops krijg je direct persoonlijk advies en leer je vaardigheden waar je naar op zoek bent. Indien er binnen een groep iets speelt zijn individuele workshops ook aan te raden als voortraject/inventarisatie.

 

Workshop persoonlijk presenteren
In deze workshop bekijken we hoe jij overkomt op anderen. Hoe sta je voor de groep? Hoe sta je in de groep? Met handige tips en daar waar nodig opbouwende feedback geeft OWL jou de tools om jezelf handiger te presenteren en om jezelf te laten zien zoals jij bent.

 

Workshop sollicitatietraining
Solliciteren is een vak apart. In een intensief gesprek neemt OWL jouw sollicitatie met je door. Hoe ziet je CV er uit? Wat valt op aan je brief? Welke eerste indruk laat je achter? Hoe kom je over tijdens het gesprek? Het is absoluut de moeite waard om hier eens met een ervaringdeskundige naar te kijken, zodat je net iets beter overkomt voor de functie die bij jou past.

 

Persoonlijke coaching
Heb je behoefte om eens met een onafhankelijk persoon over je persoonlijkheid te sparren? Dat kan met OWL! In een 1 op 1 sessie bekijken we hoe jij in je vel zit, waar je tegenaan loopt en hoe dit komt. Tijdens deze workshop gaan we echt de diepte in, daardoor bestaat deze workshop uit meerdere sessies, waarbij jij zelf uiteraard bepaalt hoeveel sessies je wenst.

 

Mediation
Soms is een relatie dusdanig verstoord dat je er zelf niet uit komt, terwijl je wel met elkaar verder wil of moet. OWL gaat graag het gesprek aan met de betrokken personen om uiteindelijk tot een gezamenlijke oplossing te komen. Op basis van wederzijds respect, hoor en wederhoor gaan we weer terug naar de basis om verder te kunnen met elkaar. 

 

Contact
Wil je meer informatie over de Individuele workshops van OWL? Klik dan hier voor de contactgegevens en neem vrijblijvend contact op.