Loempia's

 


De Loempia staat bij OWL symbool voor Zuidoost-Azië. Eerste OWL Mini Store ManilaOWL draagt dit gebied een warm hart toe en heeft als droom om daar werkgelegenheid te creëren. Bijvoorbeeld door typische producten uit dit gebied te verkopen in Nederland, waardoor er in Azië werkgelegenheid gaat ontstaan.

Met name op de Filippijnen zie je dat uit het gezin één kind een studie/opleiding volgt en hij/zij vervolgens uitvliegt naar Europa, Amerika of het Midden Oosten om geld te verdienen voor het gezin op de Filippijnen. Naast dat de druk op deze persoon erg hoog is, ontwikkelen de overige familieleden zich wat minder. Dit vindt OWL zonde, helemaal omdat OWL weet dat Filippijnse mensen keihard kunnen werken. Het is een droom om een stukje bij te kunnen dragen aan de verbetering van deze situtie. 
 

Eind 2014 realiseerde OWL 2 concrete sponsoring acties.
Allereerst tbv een minishop. Hierdoor is een gezin nu in staat om vanuit huis producten te verkopen.
Zonder de bijdrage van OWL was het gezin niet in de gelegenheid om de verbouwingsactiviteiten die hiervoor nodig waren te realiseren.
Het was mooi om te zien hoe de familie direct aan de slag ging en direct spullen kon verkopen.

Daarnaast tbv een rijbewijs tricycle en gebiedslicencie. De persoon in kwestie kan nu met zijn Tricycle mensen vervoeren in geheel Luzon. 

 

Naast dat loempia symbool staat, zijn volgens OWL de Filippijnse loempia’s de lekkerste loempia’s ter wereld. Wil je deze loempia’s zelf proeven? Wil je diverse soorten loempia’s zelf kunnen maken? Neem dan contact op met OWL. Een deel van deze opbrengst gaat rechtstreeks naar een goed doel in Zuidoost-Azië.