Uitstroom

Bij uitstroom gaat het over afscheid nemen tussen mens en organisatie. Indien dat niet op vrijwillge basis gebeurd, is er sprake van een lastige situatie. Gek genoeg zie je dat deze situatie vaak onnodig extra moeilijk en/of pijnlijk wordt gemaakt door betrokkenen.
 

Maatwerk voor uw organisatie
Afscheid nemen is niet niets, soms is korte pijn beter dan lange pijn. In andere situaties is de keuze voor de zachte landing sociaal wenselijk. Buiten ontslag op staande voet vanwege ontoelaatbaar gedrag, is OWL dan ook van mening dat maatwerk, gecombineerd met wettelijke kennis, noodzakelijk is om uitstroom voor diverse partijen zo dragelijk mogelijk te maken. OWL heeft deze kennis in huis en geeft u gericht advies.
 

Outplacement
Door middel van outplacement worden ontslagen medewerkers door OWL geholpen en begeleid met zowel de verwerking van het ontslag en het vinden van een nieuwe baan.
 

Persoonlijk advies
Zit je zelf in de situatie dat je ontslag dreigt te krijgen of al hebt gekregen? Wil je niet direct hoge advocaatkosten maken, maar wel persoonlijk advies of begeleiding? OWL kan je op discrete manier hierin voorzien. Neem vrijblijvend contact op.
 

Contact
Klik hier voor de contactgegevens van OWL

 

Als je tot je nek in de shit zit… laat dan je hoofd niet hangen!


.